Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds (2016) – Recensie

Recensie Bright Lights- Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Toen eind vorig jaar het nieuws bekend werd dat Carrie Fisher, die zichzelf natuurlijk vereeuwigd heeft als prinses Leia, plotseling tijdens een vlucht vanuit Londen onwel werd en kort daarna overleed, waren velen geschokt. Fisher was een graag geziene gast, maar ook een vrouw die naast haar filmrollen ook succesvol was als “script doctor”. Een dag na haar dood overleed ook haar moeder, Debbie Reynolds. Zij had zelf ook een enorm succesvolle carriere achter de rug. Deze documentaire over de twee (die naast elkaar woonden) was al gemaakt, maar werd door deze gebeurtenissen zeer actueel.

Review Bright Lights- Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Wat Bright Lights weet te doen is een duidelijk portret neer te zetten van beide vrouwen en de band die ze hadden. Fisher is een genot om naar te kijken omdat ze enorm veel humor bezit. Reynolds worstelde met problemen die bij haar leeftijd hoorden, maar kon op de steun van haar dochter rekenen. Daarnaast duikt deze documentaire ook de geschiedenis in en laat zien welke issues beide dames mee hebben moeten worstelen. Een mooie film die ze beiden nog even in het zonnetje zet en je achterlaat met een warm gevoel.

Deze documentaire is te zien via Ziggo on demand

2 reacties op “Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds (2016) – Recensie

Leave a Reply

Your email address will not be published.