Vraag van de week: Wat vond je van filmjaar 2018?

Vraag van de week
Het jaar is bijna ten einde, dus het terugkijken is weer begonnen. Volgende zal ik ook weer m’n eindejaarsartikel publiceren en ik denk dat het voor mij zeer uitdagend gaan worden om de tien films te kiezen die in m’n toplijst komen. Voor m’n gevoel was 2018 namelijk een jaar waarin er heel veel goede films uitkomen. Maar misschien hebben anderen een hele andere beleving gehad dit afgelopen jaar.

Wat vond jij van filmjaar 2018?

8 thoughts on “Vraag van de week: Wat vond je van filmjaar 2018?

  1. Het lijkt elk jaar beter te worden. Een top 20 was ook makkelijk gelukt. Kijk nu al uit naar 2019. Ons lijstje volgt ook de 31e en die van alle filmbloggers van filmblogs.nl 2 januari. Die laatste ben ik ook weer benieuwd naar.

    • Ik moet nog m’n eigen lijst gaan maken (waarschijnlijk dit weekend), maar het gaat moeilijk worden. Tof om te lezen dat jullie het weer op je nemen om een overzicht te maken!

  2. Het was een uitstekend filmjaar. Het begon voortvarend in de eerste drie maanden met o.a. You Were Never Really Here, Phantom Thread en The Florida Project. Een hele tijd dacht ik te weten welke film op 1 zou komen, maar toen kwamen in het najaar nog meer juweeltjes uit, verscheen op de valreep ook nog eens Roma en ging de hele lijst op de schop.

    • Phantom Thread heb ik nog steeds niet gezien en lukt me waarschijnlijk niet meer om die voor het einde van het jaar te zien. Voor mezelf ben ik er denk ik wel uit welke twee films om de nummer 1 plek gaan strijden…de overige wordt moeilijk kiezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *