Vraag van de week: Ben je wel eens naar een drive-in geweest?

Vraag van de week

Er zijn vele manieren om films te bekijken, maar er zijn er altijd een aantal die bijzonder te noemen zijn. Mij lijkt het fantastisch, gewoon puur voor de ervaring, om eens een keer een film bij een drive-in te zien. Helaas heeft Nederland geen permanente drive-ins (zover ik weet), maar er worden er zo af en toe wel wat georganiseerd. Zelf heb ik het nog nooit meegemaakt, maar zou het graag willen.

Ben je wel eens naar een drive-in geweest? En zo niet, lijkt het je wat?

8 reacties op “Vraag van de week: Ben je wel eens naar een drive-in geweest?

  1. Nog nooit gedaan en op zich ook niet zo een interesse in. Ik sluit het niet uit, maar het fijne aan de bioscoop is dat het beeld goed is, net als het geluid. Dat lijkt mij in een auto toch allemaal wel minder. als ik vroeger een Amerikaanse film zag waarin stelletjes samen op date gingen naar een drive-in, dan was ik altijd jaloers. Die jaloersheid is dus inmiddels verdwenen.

    • Bij mij gaat het om de ervaring. Niet dat ik verwacht dat het de ultieme manier is, maar de ervaring lijkt me gewoon een keer leuk.

  2. Ik ben ook weleens uitgenodigd om naar een drive-in voorstelling in de Amsterdam ArenA te komen, maar nooit gebruik van gemaakt. Het trekt mij niet zo hoewel ik ergens wel nieuwsgierig ben hoe dit is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.