Vraag van de week: Wat vind je van live films?

Vraag van de week

Aanstaande donderdag is er in Engeland een bijzonder evenement. Woody Harrelson zal dan de hoofdrol spelen (samen met Owen Wilson en Willie Nelson) in de eerste film die live in bioscopen te zien is, Lost in London. En met live wordt bedoeld dat terwijl de film wordt opgenomen deze ook te zien is in de bioscoop. Je zou het misschien een toneelstuk in een andere setting kunnen noemen, maar het is interessant dat er ook op deze manier met het medium wordt geëxperimenteerd. Zelf vind ik het erg interessant klinken, zeker omdat een film als Victoria al bewezen heeft dat lange films in één shot kunnen worden gemaakt. Voeg daar dan ook nog eens het live element aan toe en dat voegt naar mijn mening nog een bepaalde spanning toe, want er mag niets fout gaan.

Wat vind je van live films?

13 reacties op “Vraag van de week: Wat vind je van live films?

  1. Klinkt toch een beetje als een toneelstuk dan. Op zich wel interessant, waar het ook echt op je acteervaardigheden aankomt. Ik begreep dat bij Victoria (misschien heb ik het wel van jou) ze er drie keer over deden. De derde keer was goed en anders waren ze toch gaan plakken. Wel een nieuw concept op deze manier.

    • Wat ik begreep wordt de film juist in Amerika en niet in Engeland vertoond (wat weel een beetje vreemd is). Heb nergens gelezen dat je ‘m hier ook zou kunnen zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.