De vele gezichten van… Miles Teller

Miles Teller

Miles Teller werd geboren op 20 februari 1987 in Downingtown, Pennsylvania. Toen hij opgroeide hield hij van muziek en speelde hij zowel drums als saxofoon. Hij deed aan toneel en heeft de titel Bachelor of Fine Arts. Voor de camera verscheen hij als eerste in diverse korte films. Toen hij in 2007 met wat vrienden aan het rijden was raakte hij betrokken bij een auto ongeluk. Hij vloog uit het voertuig en heeft daar diverse littekens in zijn gezicht en nek overgehouden. In een interview vertelde hij dat het juist die littekens zijn die hem hebben geholopen om z’n rol in Rabbit Hole te krijgen. Hij acteerde in Footloose, Project X, The Spectacular Now, 21 & Over, Whiplash, That Awkward Moment, Divergent, Insurgent, Two Night Stand en zal Mr. Fantastic spelen in de nieuwe Fantastic Four film.

Miles Teller

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Miles Teller rol?

Lees ook:

7 reacties op “De vele gezichten van… Miles Teller

  1. Deze vraag was vast makkelijker geweest als ik Whiplash had gezien. Ik heb Teller eigenlijk nog niet in zoveel films gezien, alleen 21 & Over, Two Night Stand en Divergent. Hij speelt goed, maar het waren niet echt boeiende rollen.

  2. Pingback: Recensie: Fantastic Four (2015) - De Filmkijker

  3. Pingback: War Dogs (2016) – Recensie | De Filmkijker

  4. Pingback: Bleed for This (2016) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.