De vele gezichten van… Natalie Portman

Het is weer vrijdag en je weet wat dat betekent, namelijk de volgende “De vele gezichten van…”. Deze week heb ik voor Natalie Portman gekozen. Ze is in 1981 geboren en ze had haar eerste onvergetelijke rol in Léon. Het was de start van een zeer succesvolle carriere, wat resulteerde in een Oscar voor haar rol als Nina Sayers in Black Swan.

Klik om te vergroten

Als je de blog al langer leest dan weet je dat ik een groot fan van Black Swan ben (het staat in de top 3 van mijn favoriete films ooit), dus het zal je ook niet verbazen dat dit mijn favoriete rol is. Toch moest ik wel even aan haar rollen in Léon en Garden State denken, aangezien ze in die films ook heel erg goed was.

Wat is jouw favoriete Natalie Portman rol?

Ook aangeraden:
De vele gezichten van…Samuel L. Jackson
De vele gezichten van…Tom Hanks
De vele gezichten van…Gary Oldman
De vele gezichten van…Angelina Jolie

4 reacties op “De vele gezichten van… Natalie Portman

  1. Pingback: De vele gezichten van… John Malkovich « Filmkijker

  2. Pingback: Boeiende Blogs #2 Filmkijker « De DuinPost

Leave a Reply

Your email address will not be published.