Nostra – Nieuwe muziek

Nee, voor degenen die zich afvragen of ik weer over films ga bloggen. Alhoewel ik nog steeds kan genieten van films (recent bijvoorbeeld David Fincher’s fantastisch The Killer gezien), voel ik nog niet de drang om weer recensies te schrijven. Wel wil ik wat anders delen.

Als creatief persoon zoek ik altijd wel een manier waarop ik m’n creativiteit kan uiten. Dat kan zijn door het maken van video’s, iets in photoshop doen, iets fysiek maken of, zoals hier in het verleden, het schrijven van reviews en artikelen.

Muziek is ook altijd een grote liefde van me geweest. Iets waar ik, behalve wat pianolessen wat jaren geleden, niet meer zo veel mee bezig ben geweest. De laatste keer was al meer dan twintig jaar geleden. Toch werd dit jaar het vlammetje van die passie weer aangestoken toen ik een groot aantal personen waarmee ik vroeger met muziek bezig was ontmoette. We besloten regelmatig samen te komen om te jammen en dat zorgde er voor dat ik ook weer de “pen pakte” (in mijn geval een notitie app op m’n telefoon) om te schrijven. In drie weken tijd heeft dat drie hip hop nummers opgeleverd die je op Soundcloud kunt vinden. De onderwerpen zijn gevarieerd.

Met hemel en hel denk ik na over hoe ik in het leven sta en wat belangrijk is.

Naarmate je ouder wordt ga je natuurlijk ook terugkijken in je leven en dat is wat Hip hop fanatiekeling is. Hoe m’n liefde voor hip hop begon en m’n ervaringen daarmee.

Het derde nummer, Totale blackout, is simpelweg een soort showcase van m’n vaardigheid met woorden. In hip hop termen, een typische bragging and boasting track.

Erg benieuwd naar jullie mening (en deel deze nummers gerust als je iemand kent die van hip hop houdt!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *