Vraag van de week: Hoeveel tijd besteed jij gemiddeld aan YouTube?

Vraag van de week
Het zal je niets verbazen dat m’n kijkgedrag het afgelopen jaar verandert is na de break die ik heb genomen. Het aantal films dat ik per week kijk is flink gedaald en een aantal andere dingen heeft daar de plaats van ingenomen. Zo lees en game ik wat meer en geniet ik van diverse kanalen op YouTube (mocht je hier meer over willen weten, laat het hieronder weten, dan besteed ik er nog een apart artikel aan). Sinds een aantal maanden heeft YouTube een optie in de app toegevoegd waarmee je inzicht kijkt in je kijkgedrag. Ik besloot eens te kijken wat de statistieken over mij waren, waarbij ik vooral interesse had in het gemiddelde. Dat bleek maar liefst 42 minuten te zijn, wat me eigenlijk wel verbaasde. Het betekent dat ik dagelijks meer tijd besteed aan YouTube dan aan tv kijken en zelfs misschien aan films.

Hoeveel tijd besteed jij gemiddeld aan YouTube (en waar kijk je naar)?

4 thoughts on “Vraag van de week: Hoeveel tijd besteed jij gemiddeld aan YouTube?

  1. Telt het als je YouTube gebruikt als muziekzender? Zo staat het de hele dag bij me open om “full albums” of “playlists” te beluisteren. Veel beeld is dat niet, omdat je telkens de cover van de lp ziet.
    Mijn kinderen zijn wel aan de Vloggers verslingerd. Daar lijken er nu meer te zijn dan bloggers.

    • Dan zal het inderdaad erg snel gaan! Als ik geen Spotify zou hebben, dan zou het hier waarschijnlijk nog een stuk meer zijn! Vloggers heb ik ook niet heel erg mee, voor mij moet het toch wel specifiek iets zijn wat me informeert of op een bepaalde manier vermaakt, maar hoef niet het dagelijks leven van iemand te volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *