Vraag van de week: Welke film dit jaar kijk je het meest naar uit?

Vraag van de week

Gelukkig nieuwjaar! De vraag deze week is wat later dan normaal, maar ook een filmkijker doet af en toe andere dingen. Alhoewel de eerste twee maanden in Amerika voor filmliefhebbers vaak een periode van “droogte” is, waarin er eigenlijk weinig goede titels uitkomen. Hier is dat totaal niet zo, aangezien hier dan juist de films uitkomen die vaak hoog scoren bij de Oscars. Iedereen heeft natuurlijk bepaalde titels waar hij/zij naar uitkijken of dat nu arthouse films zijn of de nieuwste Marvel titels. De vraag van deze week:

Welke film dit jaar kijk je het meest naar uit?

7 reacties op “Vraag van de week: Welke film dit jaar kijk je het meest naar uit?

  1. You Were Never Really Here, Call Me By Your Name, Downsizing, The Shape of Water, Lady Bird, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, The Florida Project en Lucky, de laatste film van Harry Dean Stanton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.