De vele gezichten van… Emma Watson

De vele gezichten rollen van Emma Watson
Met de release van Beauty and the Beast deze week is het een mooi moment om terug te kijken op de carrière van de actrice die bij het grote publiek bekend werd door haar rol als Hermione Granger in de Harry Potter films. Daarnaast speelde ze ook rollen in The Perks of Being a Wallflower, This is the End, The Bling Ring en My Week with Marilyn.

Emma Watson werd op 15 april 1990 geboren in Parijs, waar ze woonde tot haar vijfde. Toen haar ouders uit elkaar gingen verhuisde ze terug naar Engeland. Ze ging daar naar de Dragon School in Oxford. Al vanaf haar zesde wist ze dat ze actrice wilde worden. Ze ging daarom al naar een theatergroep. In 1999 begonnen de audities voor de Harry Potter films en wist ze haar rol te bemachtigen.

Emma Watson films rollen foto's

Klik voor grotere versie

Wat is jouw favoriete Emma Watson rol?

6 reacties op “De vele gezichten van… Emma Watson

  1. Ik ben dol op Emma Watson! Daarom was ze bij ons ook al eens fijne filmmevrouw. Ze is eigenlijk altijd goed. Kan ook niet een specifieke rol noemen waarin ik haar het beste vond.

  2. Ze heeft natuurlijk nog niet heel veel gedaan, maar ze deed het natuurlijk prima in de Harry Potter-films. Zeker in de laatste delen die toch iets meer beladen zijn dan de eerste kinderfilms. Ik ben heel benieuwd hoe ze het doet in Beauty and the Beast en ik ben ook nieuwsgierig naar The Circle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.