Winactie: Dirty Grandpa kijken

Winactie Dirty Grandpa

Na eerdere succesvolle en exclusieve releases, van Schone Handen, Spectre en Star Wars, biedt Pathé Thuis opnieuw een aansprekende film als eerste thuis aan. De grove comedy Dirty Granda, met onder meer Robert DeNiro en Zac Efron, is vanaf vandaag alleen bij Pathé Thuis te zien. En De Filmkijker mag drie codes weggeven waarmee je deze film niet alleen kan bekijken, maar deze ook digitaal koopt. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Dirty Grandpa

Over Dirty Grandpa

We zien Robert deNiro in een geheel andere rol dan wat we van hem gewend zijn. Dit keer als oversekste en kinderachtige opa van de keurige Zac Efron. Gedurende hun reis raakt het aanstaande huwelijk van Zac, door Dirty Grandpa, in gevaar door studentenfeesten, bargevechten en karaoke avonden. Dirty Grandpa is tijdelijk te koop vanaf €5,99 en alleen bij Pathé Thuis te zien.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat weten waarom jij zo graag Dirty Grandpa zou willen zien en wat je favoriete Robert de Niro film is. Retweet deze actie of deel deze op Facebook om extra kans te maken.

20 reacties op “Winactie: Dirty Grandpa kijken

 1. omdat het mijn vriend en mij een geweldige leuke film leukt!! Moet er al om lachen als ik er aan denk, dus heeel graag

 2. De Niro was eindelijk weer goed in The Intern, ben benieuwd of ie in deze film dat niveau haalt. En Zac Efron <3

 3. Een film waar je even lekker om/mee kan lachen. Verstand op nul, werk en andere zaken even vergeten. En het is nooit een straf om naar Zac Efron te moeten kijken.

 4. Robert de Niro is een van mijn favoriete acteurs, dus ben benieuwd hoe hij dit er van af brengt. Mijn favoriete film met de Niro is Once upon a time in America.

 5. Ben wel weer eens tot aan een leuke komedie! Mijn favoriete rol van Robert de Niro is die in Meet the Parents films

 6. De Niro is al jaren mijn favoriete acteur, ik zie alles over hem dus deze film ook erg graag!!!😃

 7. Ben wel weer eens tot aan een leuke komedie! Mijn favoriete rol van Robert de Niro is die in Meet the Parents films

  Sorry email adres in de vorige post was onjuist

 8. Een film waar je even lekker om/mee kan lachen. Verstand op nul, werk en andere zaken even vergeten. En het is nooit een straf om naar Zac Efron te moeten kijken. Hide and Seek is mijn favoriete Robert de Niro film.

 9. Dit lijkt mij een leuke film om met mijn oudere kinderen te kijken op een zondag. Aan de trailer te zien is hij echt hilarisch. Mijn favoriete film met De Niro is Killing Season.

 10. Ik heb deze trailer gezien en wel zin om een avondje te lachen.
  Robert de Niro vond ik ook erg goed in Taxi Driver

 11. omdat ik alleen al om de trailer erg moest lachen wil ik graag de film zien. Ik vond robert de niro in goodfellas het beste

 12. Dit lijkt mij een prima film voor een gezellige familieavond. Robert de Niro voor de wat oudere filmfans en Zac Efron voor de jonge mensen. Mijn favoriete film met Robert de Niro is Righteous Kill.

 13. De films van Meet The Parents, daar speelt hij erg leuk in.
  Ik ben erg benieuwd naar deze film, zou de film graag willen zien.

  Groetjes Anneliese

Leave a Reply

Your email address will not be published.