Vraag van de week: Wat zou je met je tijd doen als er geen films waren?

Vraag van de week

Het zal je niet verbazen dat als filmblogger films een groot deel uitmaken van m’n leven. Ik kijk gemiddeld ongeveer een film per dag (dit jaar zelfs iets meer) en spendeer daarnaast ook nog tijd aan het lezen van andere blogs over films en het schrijven erover. Het zette me aan het denken en ik vroeg me af hoe m’n leven er uit zou zien als er geen films zouden zijn. Ik weet zeker dat ik een andere hobby zou hebben waar ik veel tijd aan zou besteden.

De vraag van deze week:
Wat zou je met je tijd doen als er geen films waren?

Gelukkig is film niet m’n enige interesse. Ik speel graag muziek (alhoewel de afgelopen paar jaar iets minder, hou van gamen, maar ook van koken en af en toe een flinke wandeling. Dus dat zijn waarschijnlijk de zaken waar ik meer tijd in zou steken. Ik ben iemand die een creatieve uitlaatklep nodig heeft waarin ik m’n energie kwijt kan (en ook energie van krijg), dus misschien zou ik dan ook nog daarover gaan bloggen.

Wat zou je met je tijd doen als er geen films waren?

8 reacties op “Vraag van de week: Wat zou je met je tijd doen als er geen films waren?

  1. Ik denk dat ik meer zou gamen, maar misschien ook wel meer sporten. Bijvoorbeeld 3x in de week voetballen, dat vond ik ook altijd erg leuk. Maar als ik nu moet kiezen, dan wint het bank hangen en een filmpje kijken het meestal van het actief bezig zijn 🙂

  2. Ik zou in ieder geval veel meer boeken lezen dan dat ik nu doe. Daarnaast zouden veel meer uren gaan zitten in het gamen en zou ik mijn kooktechnieken (verder) willen perfectioneren.

  3. Ik zou meer muziek gaan maken. Ik heb heel lang keyboard/piano gespeeld, maar kan ook een beetje overweg met de gitaar, maar die kennis is inmiddels en helaas flink weggezakt.

  4. Vallen series ook onder film? Anders zou ik misschien toch wel veel creatiever bezig zijn, zoals het ontwerpen en maken van kleding, tekenen of heel culinair doen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.