Vraag van de week: Met welk ruimteschip uit een film zou je meegaan?

Vraag van de week

Aangezien dit het jaar is waarin de nieuwe Star Wars film uitkomt en volgend jaar de nieuwe Star Trek zat ik na te denken over het reizen in de ruimte. In een groot aantal films die zich afspelen in de ruimte loopt het niet altijd goed af met een groot aantal mensen op een missie (denk bijvoorbeeld aan de Alien films). De vraag van deze week:
Als je een ruimtereis zou moeten maken, bij welk ruimteschip van welke film zou je je aansluiten?

Aangezien ik toch iemand ben die risico’s probeer te beperken, zou ik waarschijnlijk kiezen om aan boord van de USS Enterprise van Star Trek te gaan. Wat zou jij doen? Zou jij voor een groter risico gaan en meer spanning?

Als je een ruimtereis zou moeten maken, bij welk ruimteschip van welke film zou je je aansluiten?

17 reacties op “Vraag van de week: Met welk ruimteschip uit een film zou je meegaan?

    • Laten we dan hopen dat ze meer dan die vijf tonen in hun repertoire hebben, want anders zou het snel op je zenuwen kunnen gaan werken šŸ˜‰

    • Alhoewel ik de serie niet heb gezien weet ik wel dat het een hele populaire serie is geweest die veel fans heeft, waaronder jij dus. Nice

  1. Uhhhh ik kan geen ruimteschip bedenken waarmee niets ergs is gebeurd :S Als ik moet kiezen dan maar de Icarus II uit Sunshine. Dan kon ik tenminste nog naar Chris Evans kijken voordat ik de pijp uit ga. šŸ˜‰

  2. De Milano uit Guardians of the Galaxy, tenzij de bemanning er niet bijhoort, dan ga ik ook voor het ship uit Wall-E. Kom maar op met die pizzabomen šŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published.