De vele gezichten van… Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz werd geboren op 30 augustus 1972 in San Diego, maar groeide op in Long Beach. Op 16-jarige leeftijd begon ze te werken als fotomodel en deed campagnes voor Calvin Klein en Levi’s. Haar eerste filmrol was samen met Jim Carrey in The Mask, wat haar meteen groot succes bracht en diverse films werden haar aangeboden. Ze zou zelfs in de Mortal Kombat film spelen, maar dit ging niet door vanwege een verwonding (achteraf ook wel goed).

Ze speelde in A Life Less Ordinary, My Best Friend’s Wedding, There’s Something About Mary, Being John Malkovich, Very Bad Things, en Charlie’s Angels. Ze was de stem van Princess Fiona in Shrek. Andere films die op haar naam staan zijn onder andere The Holiday, What Happens in Vegas, The Box, Knight and Day, The Green Hornet, Bad Teacher, The Counselor, The Other Woman en Sex Tape.

Cameron Diaz films rollen films

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Cameron Diaz film?

Lees ook:

6 reacties op “De vele gezichten van… Cameron Diaz

  1. Cameron vind ik een leuke, charmante actrice. Mijn favoriete film met Cameron is My Best Friend’s Wedding, maar andere favorieten zijn A Life Less Ordinary, The Invisible Circus en The Sweetest Thing.

    • Van de films die je genoemd heb, heb ik alleen A Life Less Ordinary gezien en een gedeelte van The Sweetest Thing (maar die trok ik echt niet)

  2. Geef mij maar de films waarin ze een scherp randje heeft. My Best Friend’s Wedding, Very Bad Things, Vanilla Sky en The Sweetest Thing.

    Niet de veilige komedies van de afgelopen jaren.

    • De laatste tijd vind ik haar ik komedies ook erg tegenvallen en alhoewel The Counselor geen goede film was, viel ze wel op in die rol (en dan heb ik het niet alleen over die scene op de auto).

Leave a Reply

Your email address will not be published.