De vele gezichten van… Jonah Hill

Jonah Hill

Jonah Hill werd geboren op 20 december 1983 in Los Angeles. Op de middelbare school schreef hij al z’n eigen toneelstukken, waar hij ook in speelde. Aangezien hij hier succesvol in was besloot hij een carrière in film na te jagen. Hij was vrienden met de kinderen van Dustin Hoffman en gebruikte dat om auditie te kunnen doen voor wat z’n eerste filmrol zou zijn in I Heart Huckabees. Hij speelde een kleine rol in The 40 Year Old Virgin en Judd Apatow zou hem later rollen geven in Knocked Up and Superbad. Hij speelde in de serie Campus Ladies. Zijn rollen in Moneyball en The Wolf of Wall Street leverden hem Oscar nominaties op. Naast acteren bleef hij schrijven en was mede verantwoordelijk voor Bruno en 21 Jump Street.

Overzicht rollen Jonah Hill

Wat is jouw favoriete Jonah Hill rol?

Lees ook:

8 reacties op “De vele gezichten van… Jonah Hill

  1. Ik vind Jonah echt een grappig gezicht hebben en zie hem dan ook het liefste in grappige films. Ik ga dan voor 21 een 22 Jump Street. Overigens is het gewoon een goede acteur die zich ook in andere films meer dan staande houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.