De vele gezichten van… Aaron Eckhart

De vele gezichten van Aaron Eckhart

Aaron Eckhart werd geboren op 12 maart 1968 in Cupertino, California. In 1981 verhuisde hij naar Groot Britannië toen z’n vader daar een baan kreeg. Hij ging naar de American Community School. Daar begon hij met acteren in een schoolproductie. In 1985 verhuisde hij weer, deze keer naar Australië waar hij door bleef gaan met acteren op de American International School van Sydney. Hij stopte met z’n studie en werkte in een bioscoop. Hij nam veel vrij om te surfen en skieën. In 1988 ging hij terug naar Amerika waar hij film studeerde. Hij haalde z’n Bachelor in “Fine Arts” in 1994.

Z’n eerste rol was in 1992 in Double Jeopardy. Z’n eerste grote rol was als motorrijder in Erin Brockovich. Andere films waarin hij speelde zijn Nurse Betty, The Pledge, The Core en Paycheck. Z’n grote doorbraak was Thank You For Smoking. Sindsdien had hij rollen in onder andere The Dark Knight, Rabbit Hole, Battle Los Angeles, The Rum Diary en Olympus Has Fallen.

Films Aaron Eckhart

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Aaron Eckhart rol?

Gerelateerde artikelen:

Eén reactie op “De vele gezichten van… Aaron Eckhart

  1. Pingback: Top 10 Slechtste filmpresidenten | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.