Snabba Cash II (2012)

Recensie Snabba Cash 2

Het tweede deel van Snabba Cash vervolgt het verhaal van de eerder geïntroduceerde criminelen. Een aantal jaar na de gebeurtenissen van deel één komt één van de mannen vrij. Hij heeft plannen om het rechte pad op te gaan, maar helaas blijkt dat moeilijker te zijn dan gepland. De gebeurtenissen uit het eerste deel hebben z’n gevolgen gehad waardoor ook de rol van andere karakters groter is dan het eerste deel. Wraak, snel geld en elkaar oplichten voeren weer de boventoon

Recensie Snabba Cash 2

De film zit weer vol geweld en spannende momenten die mooi in beeld gebracht worden. De achtergrond van de karakters wordt verder uitgediept. Jorge is weer terug in Zweden en heeft plannen om snel aan geld te komen. Daarbij komt hij in aanraking met een prostituee, die hij besluit te redden. Het is een gewaagde keuze, want de man waarbij ze hoort zal dat niet zomaar toestaan. Als je van de eerste film hebt weten genieten dan biedt dit tweede deel meer van hetzelfde, maar dat is in dit geval helemaal niet erg. De film bevat alle ingrediënten die bij een misdaadthriller horen, door de verhaallijnen van de verschillende karakters en het vele geweld vliegt de tijd voorbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.