Umshini Wam (2011)

Yo-Landi en Ninja van Die Antwoord spelen de hoofdrollen in deze mini-film over twee gangsters in rolstoelen die serieus willen worden genomen en daarvoor op zoek gaan naar betere rolstoelen. Klik verder om de film te bekijken.

De titel van de film slaat op het lied dat door de militaire vleugel van AMC werd gezongen en werd later ook gebruikt door Jacob Zuma.

Deze mini film is simpelweg als bizar te beschrijven. De twee hebben rare pakken aan, roken extreem grote blunts en rappen hier en daar. Toch is het geheel iets wat precies bij Die Antwoord past. De film heeft genoeg humor en is goed ge-edit, waardoor het geheel kort en entertainend is. Ondersteund door beats van Hi-Tek is het een leuke afleiding.

Score: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published.