Een nieuw jaar, een nieuwe look

Zoals ook al in m’n jaarvoerzicht aangegeven werd het tijd om de Nederlandse en Engelse versie van m’n blog gelijk te trekken, dat betekent een nieuwe look met grotere foto’s van de films en natuurlijk nog net zoveel reviews als ik al schreef.
Ik zal de komende tijd bezig zijn om ook op de Nederlandse site een overzicht toe te voegen van welke reviews je kan verwachten. Daarnaast zal bovenin een overzicht worden toegevoegd van alles films die ik een 10 gegeven heb en gereviewed zijn.

Heb je een Nederlandse filmblog die ik zou moeten lezen, laat een link achter, aangezien ik ook een blogroll zal toevoegen (blogs die ik regelmatig lees en ook andere aanraadt). Mis je nog dingen op de blog of zou je je eigen recensie van een film willen zien verschijnen? Ik sta er voor open, laat het weten!

En natuurlijk de beste wensen voor iedereen dit jaar, dat 2011 een gezond, gelukkig en liefdevol jaar mag zijn. Natuurlijk met een heleboel films!

4 reacties op “Een nieuw jaar, een nieuwe look

    • Heb ze bekeken, maar 2 daarvan zijn al niet meer actief. Naar m’n gevoel zijn er helaas te weinig Nederlandse bloggers die over film schrijven. Zelf krijg ik meer feedback op de Engelse versie van de site. Omdat er zo weinig NL filmblogs zijn heb ik dan ook geen blogroll. Wel staan er zat op de Engelse versie van deze site (die voor loopt op deze): http://www.myfilmviews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.