Grown Ups (2010)

Toen ik de bovenstaande foto zag en zag dat er zo veel bekende komieken in speelden, waren m’n verwachtingen hoog gespannen. Met zoveel talent kan het resultaat alleen maar hilarisch zijn. Weten Chris Rock, Adam Sandler, James Spade, Kevin James en Rob Schneider deze verwachting waar te maken?

Het korte antwoord is nee, want de film is eigenlijk niet zo heel erg goed. Het verhaal is flinterdun. Wanneer hun basketbal coach overlijd komen de leden van het team samen met hun vrouwen en kinderen weer bij elkaar en blijven ze het weekend in een huisje. Natuurlijk hebben ze elkaar tijden niet gezien en zijn ze daardoor allemaal een beetje verschillend wat resulteert in wat frictie, maar veel meer dan dat is de film niet.

Het is echter duidelijk dat de cast veel plezier heeft gehad in het maken van de film. De manier waarop ze elkaar afzeiken is grappig en is iets waar ik van heb genoten. Het was ook leuk om Steve Buscemi in een kleine bijrol te zien. De focus van de film is voornamelijk op de heren uit het gezelschap, maar ook de dames hebben een aantal scenes, alhoewel deze meer een “vrouwen serie” gehalte hebben dan echt hilarische situaties.

Als ik heel eerlijk ben is dit een hele slechte film, maar tegelijkertijd eentje waar ik toch van genoten heb. De film heeft “feel good vibe” die blijkbaar werkte. Ik zou de film een lage score moeten geven, maar zoals je kan zien is dat niet het geval.

Score: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published.