De 5 Beperkingen blogathon: Beperking 4

De 5 beperkingen blogathon

We zijn al weer aangekomen bij maand vier van de 5 beperkingen blogathon, die als doel heeft je als filmblogger uit te dagen door je te “dwingen” een artikel te schrijven die aan een bepaalde beperking voldoet. Er is een kleine die-hard groep van bloggers die aan deze uitdaging meedoen, die al benieuwd zijn naar wat uitdaging vier is. Daar kom je nu achter!

5 Beperking blogathon beperking 4

Wanneer we bloggen raak je na verloop van tijd in een bepaald ritme en heb je een voor jouw unieke stijl om je recensies te schrijven. Het doel van deze beperking is om je te dwingen dieper in een film te duiken en er meer over te schrijven. Een post die daardoor meer probeert te analyseren en ook de lezer dus meer informatie biedt. Veel succes!

10 reacties op “De 5 Beperkingen blogathon: Beperking 4

  1. Ik vraag me toch af of je jezelf dan niet behoorlijk in de vingers snijdt. 1250 woorden is best wel wat. Een normaal stuk is (bij mij) niet vaak meer dan 600 woorden, omdat grote lappen tekst, dat willen mensen vaak niet (helemaal) gaan lezen. Een column varieert vaak per medium, maar is gemiddeld ook vaak 500 woorden.

    • Nee, verwacht het niet. Natuurlijk zullen veel mensen de tijd er niet voor nemen om lange stukken te lezen, maar het gaat er hier ook om om jezelf uit te dagen en even buiten je comfort zone te komen om te kijken hoe je dan je stijl moet aanpassen zodat je daar ook een keer van geproefd hebt.

  2. Ha, dit is voor mij geen enkel probleem. Even kijken welke film ik uitkies (ik neig naar Silence), maar als het echt moet zou ik van zat films recensies van 5000 woorden kunnen schrijven (dat doe ik dan weer niet, want dat leest niemand en kost mijn perfectionistische ik eng veel tijd).

    Zit me maar op de hielen als er tegen het einde van de maand nog niets verschenen is:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.