Recensie van Radbag.nl

Naast m’n liefde voor films ben ik ook een groot fan van gadgets. Het zijn niet altijd dingen die je echt nodig hebt, maar die me toch veel plezier geven. Daarnaast is een gadget vaak ook een leuke kado. Toen ik radbag.nl tegenkwam was ik dan ook erg enthousiast. Pagina’s vol met leuke hebbedingen en ik benaderde ze met de vraag of ze interesse hadden in een samenwerking. Ze stelden voor dat ik een aantal artikelen op hun kosten uitzocht zodat ik m’n ervaringen kon delen. Welke cadeaus heb ik voor mezelf (en anderen) uitgezocht?

De site


Radbag.nl biedt de bezoeker meteen hulp bij het uitzoeken van producten. Als je op zoek bent naar cadeaus kan je kiezen of het voor een vrouw of man is, maar er zijn nog meer specifieke keuzes, ook voor filmfans. Het was even zoeken wat ik zelf wilde bestellen, maar ik besloot producten te kiezen die vooral samenhangen met films. Na veel geklik had ik uiteindelijk een lijstje van producten. Helaas bleken er twee niet meteen leverbaar, wat pas duidelijk werd na het doorklikken. Jammer dat dit niet meteen in het overzicht zichtbaar is. Wel biedt de site de mogelijkheid om op de hoogte te worden gebracht als het weer beschikbaar is, maar toen één van de producten op voorraad was ontving ik geen mail. Nu moet ik wel zeggen dat de mail van de bestelling in m’n spam terecht kwam, maar de update mail heb ik niet kunnen vinden. Via m’n account kon ik ook niet alle producten die ik had besteld zien, maar na een mail richting Radbag.nl kreeg ik snel antwoord terug.

De producten

A Little Lovely Light Box (Black)


Alhoewel de grote multiplexen ze niet meer hebben, hebben sommige bioscopen (en theaters) nog steeds de grote letterbakken boven de ingang hangen, waar ze de letters inschuiven. Deze lichtbak werkt met 6 AA batterijen of een 9V adapter (die je er nog bij moet kopen). Perfect dus als je een filmavond houdt en je van tevoren wilt aangeven wat jullie gaan kijken. De box geeft veel licht en komt inclusief een groot aantal letters. Aparte sets met letters zijn ook verkrijgbaar, al zag ik deze niet op de site. Vind deze zelf erg cool.

HUGZ – Blanket with sleeves

HUGZ recensie
Zo zal jij mij dus nooit zien, maar met een aantal dames in huis ontkwam ik er niet aan om er eentje te bestellen. En ik kan je zeggen dat sinds deze er is hij (niet door mij) dagelijks gebruikt wordt. Wat ik heb gehoord is dat hij lekker zacht en warm is. Perfect dus als je op de bank een film wilt kijken, maar je handen ook wilt gebruiken.

Mystical Fire


Als je een open haard hebt en je wil weer eens wat anders (of bent van plan Harry Potter te bingewatchen en je wilt een bijzonder vuurtje), dan zijn deze zakjes wel leuk. Je gooit ze ongeopend in het vuur en vervolgens is het vuur niet meer alleen geel en oranje, maar verschijnen ook vlammen in andere kleuren (bij mij vooral blauw en groen).

Star Wars Doodles


Alhoewel ik niet de grootste fan van Star Wars ben is dit een erg leuk boek om aan iemand te geven. Het staat vol met tekeningen met daarbij een opdracht. Je moet iets inkleuren of tekenen wat er nog mist en met veel fantasie kan dat tot vreemde plaatjes leiden.

Poster Tonari na Totoro (door Victors Beard)


Dit is zo’n poster die ik al lang ken, maar eigenlijk nog nooit had besteld. Radbag kon ‘m leveren met of zonder lijst en aangezien ik de prijs voor de lijst relatief hoog vond (dan rij ik liever even langs de Action of Ikea) is de poster in levende lijve erg mooi.

Conclusie

Radbag.nl heeft een groot assortiment van cadeaus beschikbaar, waarbij ook aan de filmfan wordt gedacht. Met hun cadeautips sectie (waar je ook kan aangeven in welke prijsklasse ze moeten vallen) is de kans groot dat je iets origineels vindt waarmee je de ander verrast.

6 reacties op “Recensie van Radbag.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.