De Filmkijker gaat een samenwerking aan met Top10Films.co.uk!

top10films

De Filmkijker bestaat inmiddels al weer zes jaar en in die tijd is m’n blog flink gegroeid en heb ik een vaste stroom van bezoekers. Naast deze site run ik ook een Engelstalige versie en via dee weg volg ik al jaren Top10Films.co.uk, die gerund wordt door Dan Stephens. In 2012 interviewde ik hem al in een Moviesite Spotlight en ook zijn blog is enorm gegroeid. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de focus op top 10 lijsten en omdat de lijstjes altijd boeiend zijn, vormen die een mooie toevoeging aan De Filmkijker (vertaald naar het Nederlands). Er zullen dus regelmatig (frequentie moet nog bepaald worden) top 10 lijstjes van de hand van Dan (en andere schrijvers) langskomen, die hopelijk tot discussies zullen leiden. Ik hoop dat jullie ze met net zoveel plezier zullen lezen als ik dat doe.

14 reacties op “De Filmkijker gaat een samenwerking aan met Top10Films.co.uk!

  1. Top! Klinkt als een toffe samenwerking. Zijn altijd wel leuke lijsten. Vooral om erachter te komen welke afwegingen er gemaakt worden om deze lijsten samen te stellen. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.