Winactie: Lost in Laos kijken

Winactie Lost in Laos
Vandaag is het mijn verjaardag en wie jarig is trakteert en dat betekent vandaag een winactie voor een film waar ik recent nog een positieve recensie over schreef: Lost in Laos. Wil jij deze graag zien? Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Het verhaal

Review Lost in Laos
Coen, een uiterst conservatieve en cynische jongen, krijgt onverwachts bericht dat zijn broer, Dave, plotseling is vertrokken naar Azië. Zowel Coen als hun neurotische ouders snappen Dave’s keuze niet.

Dave houdt zijn broer Coen op de hoogte van zijn reis door hem om de zoveel tijd een video-blog te sturen. Als opeens de video-blogs stoppen en Dave na twee maanden officieel vermist blijkt te zijn, besluit Coen hem te gaan zoeken.

Winnen?

Waarom zou je deze film graag willen zien? Laat het hieronder weten en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars van een code om de film zelf te kijken!

6 reacties op “Winactie: Lost in Laos kijken

  1. Gefeliciteerd
    Waarom ik deze film wil zien ? Als liefhebber volg ik natuurlijk ook de nederlandse cinema, soms terecht wat ook goede films, soms ook tenenkrommend als al die commerciele wanprodukten als rokjesdag en consorten. Deze lijkt me in de 1ste categorie te vallen dus kom ik graag in de gelegenheid hem te zien. Thanks

  2. Gefeliciteerd! Ik ben ook jarig vandaag. Dus die code zou een heel leuk verjaarskadootje zijn 🙂 Ik wil hem graag zien omdat ik Thailand zo’n schitterend land vind en de film me erg interessant lijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.