Winactie: Good Kids kijken

Winactie Good Kids

De film Good Kids (die ik zelf nog niet heb gezien) is sinds deze week beschikbaar via Pathé Thuis. Wil je deze film graag zien? Doe dan mee met deze winactie want De Filmkijker geeft in samenwerking met Pathé Thuis maar liefst 10 codes weg om de film te zien. Deze actie is inmiddels afgelopen.

Het verhaal

Nora, Andy, Spice en de Lion komen tot de conclusie dat ze zich wel erg braaf gedragen hebben tijdens hun middelbare school tijd en besluiten dat nog even recht te zetten voordat ze na de zomer naar college gaan.

Winnen?

Like De Filmkijker op Facebook (rechts staat de Like button) en laat hieronder weten waarom jij zo graag Good Kids zou willen zien.

8 reacties op “Winactie: Good Kids kijken

  1. ik heb de De Filmkijker geliked op Facebook ! Ik doe heel graag mee lijkt me een super leuke film om samen met mijn 2 pubers te kijken !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.