Winactie: London Has Fallen kijken

Winactie-LondonHasFallen-kijken

Heb je de London Has Fallen, met Gerard Butler in de hoofdrol, gemist toen hij in de bioscoop draaide of kan je niet wachten om de film nogmaals thuis te kijken? Dan is dit je kans, want in samenwerking met Pathé Thuis geeft ik maar liefst tien codes weg om de film te kunnen zien. Deze actie is inmiddels afgelopen.

Recensie London Has Fallen

Het verhaal

Geheim agent Mike Banning wordt opgeroepen om naar London te komen voor de begrafenis van de Engelse premier. Een terroristische organisatie is van plan een aanslag te plegen op alle aanwezige wereldleiders om daarna de wereld over te nemen. Mike moet samen met de president van de Verenigde Staten en een Engelse MI-6 agent alles uit de kast trekken om de terroristen te stoppen.

Mijn recensie kun je hier vinden.

Kans maken?

Laat weten waarom jij zo graag London Has Fallen zou willen zien en like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

17 reacties op “Winactie: London Has Fallen kijken

  1. Ik heb London Has Fallen inderdaad gemist in de bioscoop en wil hem nog steeds heel graag zien. Olympus Has Fallen was een hele goede film.

  2. Ook Morgan Freeman speelt in deze film. De trailer zag er geweldig uit en met zo’n pakket met geweldige acteurs, moet het wel een goede film zijn!

  3. Ik heb genoten van Olympus Has Fallen. De film overtrof mijn verwachtingen. De sequel wil ik daarom zeker ook zien. Ik heb hem gemist in de bios.

  4. ik heb afgelopen week olympus has fallen voor het eerst gezien dus moet ik de opvolger natuurlijk ook eens kijken 🙂

  5. Zou heel graag de thuiscode willen winnen voor deze film want ik heb hem door tijdgebrek niet in de bioscoop kunnen zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.