Winactie: Fashion Chicks kijken

Winactie Fashion Chicks

Heb je Fashion Chicks vol plezier in de bioscoop gezien of kon je niet wachten om deze film thuis te bekijken? Dan is dit je kans, want in samenwerking met Pathé Thuis geeft ik vijf codes weg om de film te kunnen zien.Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Fashion chicks

Het verhaal

De grote droom van Esmee is om fashion designer te worden. Als ze stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Esmee blijft niet bij de pakken zitten. Ze begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

19 reacties op “Winactie: Fashion Chicks kijken

Leave a Reply

Your email address will not be published.