MIB 23? 10 Teaser posters voor andere crossover films

MIB23

Alhoewel er tijdens de Sony-hack al documenten waaruit bleek dat het bedrijf aan het overwegen was om de werelden van Men in Black en 21 Jump Street samen te laten komen, leek dat een bizar idee dat waarschijnlijk nooit werkelijkheid zou worden. Toch maakte het bedrijf eerder deze maand tijdens CinemaCon bekend dat de film er daadwerkelijk gaat komen en maakte de titel bekend: MIB 23. Het is een bizar idee, maar ik kan me wel voorstellen dat het een film is die kan werken. Mocht de film succesvol zijn, dan zal iedere filmstudio in Hollywood natuurlijk z’n eigen film “mashup/crossover” willen maken. Daarbij kunnen ze natuurlijk wat hulp gebruiken, dus hierbij tien teaser posters voor zulke films.

Indiana Jones and the National Treasure
Omdat Indiana Jones al ouder wordt lukt het ‘m niet meer om zo actief achter aanwijzingen achter te gaan. Benjamin Franklin Gates, die op dezelfde universiteit werkt schiet hem te hulp en door middel van Skype helpt Jones hem het grootste raadsel ter wereld op te lossen, het vinden van Atlantis.

Harry Potter and the Pirates of the Carribean
Wanneer Jack Sparrow te maken krijgt met een krachtige vijand die met z’n voodoo niet te stoppen lijkt, besluit hij de hulp te zoeken van één van de bekendste tovenaars in de wereld: Harry Potter. Samen kiezen ze het ruime sop om de wereld te redden.

fast and furiously taken
Wanneer z’n dochter weer verdwijnt (Deadpool heeft inderdaad gelijk, ben je dan een goede vader?) en blijkt te worden vastgehouden door een groep racers, komt Bryan Mills in contact Dominic Toretto en z’n groep. Bryan heeft zijn “very particular set of skills” die van pas komen om de groep te vinden, maar hij heeft daarbij Dominic nodig om bij ze te kunnen komen.

Toy Cars
Wanneer Lightning McQueen en Mater tijdens een rit door een mysterieus licht rijden worden ze klein en komen ze in de wereld van Woody en Buzz Lightyear terecht. Kunnen ze samen een manier vinden om de auto’s terug te brengen naar hun eigen wereld?

Finding Shrek
Shrek en z’n vrienden gaan op vakantie naar zee, maar Shrek verdwijnt tijdens het zwemmen. Omdat Fiona, Donkey en Puss in Boots niet goed kunnen zwemmen vragen ze de hulp van van de dieren uit de zee om Shrek te vinden.

Godfather of the Galaxy
Star-Lord komt na de avonturen in Guardians of the Galaxy erachter wie z’n vader is. Alhoewel hij initieel niet geïnteresseerd is om in zijn voetstappen te treden en deel uit te maken van het familiebedrijf dwingen diverse gebeurtenissen hem ertoe om de touwtjes in handen te nemen van een intergalactisch imperium.

12 Angry Men Kill Bill
Nadat de 12 mannen die in de jury zaten hun rechtszaak hebben afgerond blijken ze toch ontevreden te zijn met hun oordeel. Die frustratie moet er uit en ze besluiten om wraak te nemen op Bill, die op dat moment constant in het nieuws is.

Star Wars
Skywalker meets the Federation, meer hoef je toch niet te weten?

Rambo Terminator
Nadat Skynet zich realiseerde dat de T-800 Model 101 niet het meest effectief was om Sara Connor te stoppen en de T-1000 modellen door het oudere model verslagen werden ontwierp het systeem, geïnspireerd door diverse films in het systeem de Rambo Terminator, een model dat extreem agressief is, niet naar anderen luistert en alles alleen en met geweld oplost om er eindelijk voor te zorgen dat de mensheid niet langer weerstand zal kunnen bieden.

Inside Llewyn Davis
Omdat filmhuis films te weinig gezien worden bedenken de filmmaatschappijen als volgende stap om er remakes van te maken en deze te combineren met uiterst succesvolle films zodat ze een breder publiek aanspreken. Inside Llewyn Davis laat ziet wat er in de muzikale geest van Davis gebeurt.

Wat vind jij van deze crossovers en welke zou jij wel willen zien?

10 reacties op “MIB 23? 10 Teaser posters voor andere crossover films

 1. Toy Cars zie ik wil zitten! 🙂 Misschien nog eens zo’n gek idee. Het Toy Story universum kan nog flink uitgebouwd worden.

  Ooit was er trouwens sprake van een Terminator v RoboCop crossover. Helaas is die film nooit gemaakt 🙁

 2. Haha wat een heerlijk stuk! Een paar zou je wel kunnen pitchen aan de filmmaatschappijen, al vraag ik mij af of de wereld uberhaupt klaar is voor een storm aan crossovers. Ik in ieder geval niet.

 3. Haha leuk artikel! Ik ga voor Indiana Jones and the National Treasure. 😀

  Overigens weet ik nog niet hoe MIB 23 moet gaan werken, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd.

  • Thanks Gwen.

   Ik ben er eerlijk gezegd ook wel benieuwd maar, want het kan of perfect uitpakken of een epische mislukking worden…denk dat er geen midden tussen zit…

Leave a Reply

Your email address will not be published.