Winactie: Mega Movie Maand

Mega Movie Maand

April is bij Pathé Thuis de Mega Movie Maand. Na twee eerdere succesvolle edities kan er nu weer met veel voordeel naar bioscoophits gekeken worden.

De Mega Movie Maand is voor iedereen toegankelijk en kan onbeperkt met korting gekeken worden. Er zijn meer dan 50 toptitels beschikbaar, waaronder m’n favoriete film van vorig jaar Victoria, maar ook andere zoals San Andreas, Age of Adeline, Amy en Dheepan. In samenwerking met Pathé Thuis geeft De Filmkijker vijf codes weg zodat je er zelf eentje kan uitkiezen. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter en laat weten welke film je van de beschikbare titels graag zou willen kijken en waarom en like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

21 reacties op “Winactie: Mega Movie Maand

  1. Van alle beschikbare films zou ik kiezen voor Before I Go to Sleep. Deze film heb ik nog niet gezien. Het verhaal maakt mij nieuwsgierig. De acteurs zijn ook erg goed.

  2. Ik ga voor de enige horror van de lijst. Sinds kort dit genre ontdekt en ik ben fan. Lichten uit, samen met mijn vriend op de bank, hapje en drankje binnen handbereik en dan vaak schrikken. Leuk!

  3. Wat een leuke actie. Ik ben erg benieuwd naar Dheepan. Lijk me een aangrijpend verhaal. En ook een actueel thema gezien de vluchtelingenstroom op het moment.

  4. Ik zou kiezen voor DeBoskampi’s of J. Kessels. Beide films waar niemand in mijn omgeving mee naar toe wilde gaan, dus zo zou ik een ervan lekker thuis op mijn gemak kunnen kijken.

  5. San Andreas, kom maar op met die actie 🙂 Waar kan je nou lekkerder film kijken dan thuis? Lekker op de bank met een wijntje en chippies

  6. Ik zou heel graad bloed zweet en tranen kijken.. Heb deze nog steeds niet gezien terwijl ik die wel een tijd lang zou willen gaan kijken

  7. Ik zou zelf graag De Ontsnapping willen kijken, mijn man heeft Michiel de Ruyter op zijn verlanglijstje en mijn dochter (5) wil DOLGRAAG De Sneeuwkoningin kijken….Eerst maar eens zien of we een kansje maken, dan gaan we uitvechten wie mag kijken (en misschien huren we ze toch allemaal erbij)

Leave a Reply

Your email address will not be published.