Winactie: The Good Dinosaur

Winactie The Good Dinosaur

Vorig jaar kwamen er twee Pixar films uit, Inside Out en The Good Dinosaur. De eerste is al wat langer thuis te bekijken, maar The Good Dinosaur is nu ook uit. De Filmkijker geeft in samenwerking met Pathé Thuis vijf codes weg om deze animatiefilm te kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Recensie The Good Dinosaur

Het verhaal

Wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De dinosaurussen zijn niet uitgestorven, maar het meest intelligente wezen op aarde en de mens is het huisdier. De dino Arlo sluit vriendschap met een mensenkind en samen gaan ze op ontdekkingsreis.

Mijn recensie van de film is hier te vinden.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

18 reacties op “Winactie: The Good Dinosaur

  1. Een ‘Pathé thuis-code’ voor dit leuke avontuur op tv, daar zijn mijn kinderen vast heel erg blij mee. Wij lassen graag ‘quality time’ in, even lekker genieten als gezin. Deze film lijkt mij zo’n gelegenheid, popcorn, cola en gezelligheid.

  2. Mijn kinderen hebben hem gezien en waren superenthousiast en willen hem dolgraag ook aan mama laten zien.. dit zou ideaal zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published.