Winactie: Keeper prijzenpakket

Keeper winactie

Op 7 april komt Keeper uit in de bioscoop. De film werd voor vele internationale filmfestivals geselecteerd en won meerdere prijzen, waaronder de ‘Prix de la Critique’ op het filmfestival van Namen en de ‘Young Talent Award’ op het filmfestival van Hamburg.

Keeper is het speelfilmdebuut van Brusselaar Guillaume Senez en gaat over de 15-jarige Maxime en Mélanie. Ze zijn verliefd. Liefdevol en ietwat onhandig verkennen ze samen hun seksualiteit. Op een dag ontdekt Mélanie dat ze zwanger is. Voor Maxime is dit in eerste instantie moeilijk te bevatten, maar uiteindelijk wil hij niets liever dan het kindje houden. Mélanie’s zwangerschap stelt hem echter voor een moeilijke keuze. Moet hij zich focussen op zijn vaderschap of zich richten op een professionele voetbalcarrière?

In samenwerking met Cinéart geeft De Filmkijker de films Mélody en L’Enfant weg aan één gelukkige winnaar. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Winnen?

Laat hieronder een reactie achter en laat weten waarom jij deze films graag zou willen ontvangen.

33 reacties op “Winactie: Keeper prijzenpakket

  1. Ik heb de films nog niet gezien ,leuk om te kijken met mijn vriendinnen op een filmavondje onder het genot van snacks en wijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.