Winactie: The Hunger Games Mockingjay – Part 2 kijken

Winactie Hunger Games Mockingjay part2

Elke maand verschijnen er bij Pathé Thuis diverse nieuwe films in het assortiment. Het slotstuk van The Hunger Games serie, Mockinjay – Part 2 met Jennifer Lawrence in de hoofdrol is nu te huur. De Filmkijker geeft in samenwerking met Pathé Thuis 5 codes weg om deze film te kunnen kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Review Hunger Games Mockingjay part

Het verhaal

Het is oorlog. Samen met Gale, Finnick, Peeta en een eenheid van District 13 gaat Katniss de confrontatie aan met president Snow. Het Capitool is veranderd in een fort met dodelijke vallen en ze moeten hun levens riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten.

Mijn recensie van de film kun je hier vinden.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

10 reacties op “Winactie: The Hunger Games Mockingjay – Part 2 kijken

  1. ik zou hem kijken als ik niet zo’n hekel had aan Jennifer Lawrence. Wil echter wel meedoen en als ik win maak een geliefde blij

  2. Ik vond The Hunger Games: Mockingjay part 1 toch een beetje tegenvallen. Niet genoeg actie voor mij. Ik hoop dat ze de reeks toch op een hoogtepunt hebben afgesloten en dat ik de kans krijg de film te kijken.

  3. Ik wil de film heel graag zien. Al is het alleen maar voor Sam Claflin, die als Finnick, mijn favoriete personage is.

  4. Ik ben gek op Young Adult films. Zo ook The Hunger Games, maar door tijdgebrek heb ik de film niet in de bios kunnen bekijken. Hij was er al uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.