Winactie: Z for Zacharia kijken

Winactie Z for Zacharia

Elke maand verschijnen er bij Pathé Thuis diverse nieuwe films in het assortiment. Sinds 2 maart is de film Z for Zacharia met Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor en Chris Pine in de hoofdrollen te huur. De Filmkijker geeft 5 codes weg om deze film te kunnen kijken.

Z for Zacharia

Het verhaal

De jonge Ann denkt dat ze de enige overlevende is van een wereldwijde ramp, totdat ze de stervende wetenschapper John tegenkomt. Het klikt tussen de twee, maar hun relatie verandert wanneer een andere mannelijke overlevende verschijnt.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

9 reacties op “Winactie: Z for Zacharia kijken

  1. Deze wil ik al een hele tijd graag zien. Zoiezo vanwege Margot Robbie die in korte tijd een van mijn favoriete actrices is geworden, maar ook vanwege het verhaal. Interessant om een Love Triangle te zien tegen de achtergrond van een wereldwijde ramp.

    Het verhaal

    De jonge Ann denkt dat ze de enige overlevende is van een wereldwijde ramp, totdat ze de stervende wetenschapper John tegenkomt. Het klikt tussen de twee, maar hun relatie verandert wanneer een andere mannelijke overlevende verschijnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.