Winactie – Blu-ray van The Maze Runner: The Schorch Trials

Winactie Blu Ray Maze Runner Schorch

In samenwerking met Twentieth Century Fox Home Entertainment geeft De Filmkijker een Blu-ray weg van het nieuwste deel in de Maze Runner serie: The Scorch Trials. Zelf noemde ik het al een “solide vervolg die alles goed opzet voor de volgende film” en dit is je kans om de film in je bezit te krijgen.

Het verhaal

Het doolhof was slechts het begin voor Thomas, Minho, Teresa en Newt… Ze zijn nu ontsnapt uit het doolhof en gaan op zoek naar aanwijzingen over het mysterieuze plan van WCKD. De zoektocht brengt ze naar de Scorch, een verlaten stuk land met ondenkbare gevaren. De Gladers blijken niet de enigen te zijn die vechten tegen WCKD. Samen met een nieuwe groep proberen ze WCKD uit te schakelen.

Review Maze Runner Scorch Trials

Wat moet je doen om te winnen?

Laat een originele reactie achter en beschrijf hoe jij zou overleven als je in deze wereld terecht zou komen.

8 reacties op “Winactie – Blu-ray van The Maze Runner: The Schorch Trials

Leave a Reply

Your email address will not be published.