De vele gezichten van… Hailee Steinfeld

hailee steinfeld

Hailee Steinfeld werd geboren in Tarzana, L.A. op 11 december 1996. Vanaf haar achtste begon ze met acteren, in kleine rollen. Haar hoofdrol in True Grit betekende echter haar grote doorbraak en ze werd genomineerd voor een Oscar. Sindsdien verscheen ze in verschillende films waaronder Begin Again, Ender’s Game en 3 Days to Kill. Binnenkort is ze te zien in Pitch Perfect 2.

De vele gezichten van Hailee Steinfeld

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Hailee Steinfeld rol?

Lees ook:

7 reacties op “De vele gezichten van… Hailee Steinfeld

  1. Ik heb Hailee alleen in True Grit en Ender’s Game gezien, al was ik al vergeten dat ze in Ender’s Game zat. Dus dan ga ik voor True Grit.

    Volgende week Pitch Perfect 2! 😀

    • Ja, heb zelf ook zin in Pitch Perfect 2! Maar raadt je ook aan om Begin Again te kijken (gemaakt door dezelfde regisseur als die van Once (en als je die niet hebt gezien dan moet je die nu meteen gaan opzoeken ;))

  2. Pingback: Recensie: Pitch Perfect 2 (2015) - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.