Tracers (2015)

Recensie Tracers

Taylor Lautner dankt zijn bekendheid aan zijn verschijning in de verschillende Twilight Saga films, waarin hij de rol van Jacob Black speelde. Alhoewel na die films nog wel in Abduction speelde is het hem nog niet gelukt om een acteur te zijn waarvoor het grote publiek richting de bioscoop gaat. Lukt dit wel met zijn nieuwe film Tracers?

Review Tracers

Cam (Taylor Lautner) is een fietskoerier in New York, die hard werkt om een hoge schuld af te betalen aan de Chinese maffia. Wanneer hij echter een ongeluk krijgt door een groep “parkour” renners en zijn fiets niet meer te repareren valt besluit hij de groep te zoeken en zich er bij aan te sluiten. Hij moet zich echter bewijzen, want de hechte groep moet voor het werk wat zij doen iemand hebben die te vertrouwen is. Cam leert de vrouw binnen de groep, Nikki (Marie Avgeropoulos), beter kennen wat mogelijk ook tot problemen zou kunnen leiden.

Bespreking Tracers

Fans van parkour en actie zullen voldoende aan hun trekken komen, want die actie wordt goed in beeld gebracht, waarbij de camera regelmatig vlak op de actie zit. Helaas weet het verhaal dat om die actie heen zit onvoldoende te boeien, wat uiteindelijk resulteert in een B-film die je eerder op VOD services zou verwachten.

4 reacties op “Tracers (2015)

 1. Kop op Nostra 🙂

  De film was niet goed maar om deze nu weer met een drie te gaan beoordelen…

  Parkour was flitsend in beeld gebracht, sommige actiescènes waren entertaining maar verhaaltechnisch gezien is het wel een draak. Ik zou op een vijfje uitkomen.

  • Ja, meer gun ik die film echt niet. Verhaal moet je echt een film intrekken en dat wist deze echt totaal niet te doen.

   Ja, parkour was flitsend gefilmd, maar dat zijn vele video’s op Youtube ook 😉

 2. Ik heb de film in april gezien en zou er ook een recensie over schrijven, maar uiteindelijk vond ik deze film het niet waard en neem ik hem alleen op in mijn Movie Challenge Update mini recensies :p.
  Het verhaal was gewoon echt heel slecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.