De vele gezichten van… Rebecca Hall

Rebecca Hall

Rebecca Hall werd op 19 mei 1982 geboren in London. Ze studeerde Engelse literatuur, maar stopte voor haar laatste jaar. Ze raakte geïnteresseerd in acteer toen ze nog studeerde en verscheen in verschillende toneelstukken. Ze begon een theaterproductiebedrijf. Haar eerste kleine film rol was al op een jonge leeftijd in een TV versie die haar vader deed van The Camomile Lawn. Haar eerste film op latere leeftijd was in 2006 in Starter for Ten. Andere films waar ze in speelde waren onder andere The Prestige, Vicky Christina Barcelona, Frost/Nixon, The Town, Iron Man 3 en Transcendence.

Overzicht films Rebecca Hall

Klik voor een grotere versie

What is jouw favoriete Rebecca Hall rol?

Lees ook:

6 reacties op “De vele gezichten van… Rebecca Hall

  1. De eerste keer dat Rebecca Hall me echt opviel was in de tv-serie Parade’s End. Ik vond haar daarin heel erg goed en ben haar een beetje blijven volgen. Closed Circuit en Transcendence vond ik prima films om naar te kijken.

  2. Ik vond haar echt fantastisch in Vicky Cristina Barcelona maar verder vind ik haar maar een middelmatige actrice.

    Ze deed het (zeker) niet onaardig in Frost/Nixon en The Town maar komt tekort om een film zelfstandig te kunnen dragen. Kijk maar eens naar The Awakening… Een hele zit.

    • Ze heeft maar weinig hoofdrollen. The Awakening heb ik niet gezien, maar komt het daadwerkelijk door haar of door andere factoren in die film…

Leave a Reply

Your email address will not be published.