Win vrijkaarten voor de horror film It Follows

Win vrijkaarten It follows

Vanaf 23 april draait de horrorsensatie It Follows in de Nederlandse bioscopen.

Het leven van de 19-jarige Jay bestaat uit uitgaan met haar vrienden en daten. Als een van haar dates een gruwelijke wending neem, staat ze ineens oog in oog met het kwaad. Het is het begin van een angstaanjagende achtervolging die iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Want als HET je eenmaal volgt, kom je er maar op één manier vanaf…


In samenwerking met A-Film Benelux geeft De Filmkijker drie keer twee vrijkaarten weg.

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten?

Deel je favoriete schrikmoment uit een horrorfilm in de reacties en wie weet ga jij binnenkort met z’n tweeën naar de bioscoop.

7 reacties op “Win vrijkaarten voor de horror film It Follows

 1. Kan me nog goed herinneren hoe bang ik als kind was nadat ik Jurassic Park had bekeken in de bioscoop, tot nachtmerries aan toe!

 2. Ik wil niet meedoen met de actie (ben een Unlimited houder) maar wil toch mijn meest huiveringwekkende ervaring delen.

  Tegenwoordig doen we er erg lacherig over maar indertijd heb ik The Blair Witch Project op de avond van de première gezien toen iedereen nog dacht dat het allemaal echt was. Te ridicuul voor woorden, je zag verder helemaal niets maar ‘s avonds bleef het licht wel aan!

 3. De film ‘Mama’ heeft mij de stuipen op het lijf gejaagd. Steeds als ik het niet verwachte schrikte ik me rot! Nadat ik die film had gezien durfde ik mijn tanden in te poetsen omdat ik bang was dat ‘Mama’ zal opduiken. Ik ben overigens wel een fan van (goede) Horror films en It Follows lijkt me geweldig!

 4. Mijn favoriete schrikmoment zit toch echt in The Grudge. Je schrikt niet met een goedkope harde klap, maar je hoort de death-rattle al langzaam opbouwen en tóch schrik je als het meisje met de zwarte haren in beeld komt. Wat mij betreft is dat een van de betere manieren om een horror te maken waar je hart (te) hard van gaat kloppen!

 5. Freddy Kreuger.
  weet nog als kind keek ik het al
  de echo special effects van de touwspringende meisjes vondt ik nog het engst
  altijd die nachtmerrie er achterna dat zijn de engste momenten uit
  horror movie. een goeie horror movie moet goede special effects hebben zoals IT!

Leave a Reply

Your email address will not be published.