Win Dracula Untold op DVD

Dracula-Untold-3D-DVDIn samenwerking met Universal Pictures geeft De Filmkijker een DVD van de film weg.

Het plot:
Het is 1462. Transsylvanië heef geruime tijd in vrede geleefd onder de rechtvaardige en eerlijke heerschappij van Vlad III, Prins van Walachije, en zijn geliefde en moedige vrouw Mirena (Sarah Gadon van The Amazing Spider-Man 2). Samen hebben zij gezorgd voor vrede en hebben zij hun volk beschermd, met name tegen het machtige Ottomaanse Rijk – een eeuwig uitbreidende plaag die zijn zinnen heeft gezet op wereldwijde dominantie.
Maar als Sultan Mehmed II (Dominic Cooper van Captain America: The First Avenger) 1.000 jongens van Walachije oproept, waaronder Vlad’s eigen zoon Ingeras (Art Parkinson uit Game of Thrones) om huis en haard te verlaten teneinde kind soldaat in zijn leger te worden, moet Vlad een beslissing nemen. Zal hij zijn vaders voorbeeld volgen en geeft hij zijn zoon aan de sultan, of gaat hij de hulp zoeken van een monster om de Turken te verslaan waarmee hij zijn ziel verdoemt tot levenslange slavernij…

Lees hoe je kans kan maken op deze film…

Wat moet je doen?

Verzin een grappig onderschrift voor één van de twee foto’s. De winnaar zal binnenkort bericht ontvangen.

Opeens weet je het....je wordt Batman

Opeens weet je het….je wordt Batman

De nieuwste trends in makeup werken niet voor iedereen

De nieuwste trends in makeup werken niet voor iedereen

4 reacties op “Win Dracula Untold op DVD

Leave a Reply

Your email address will not be published.