De coolste film Kerst sweaters

Coole kerst sweaters film

Het maken van Kerst sweaters is een kunst op zich en in menig familie en vriendenkring is het een ware sport geworden om de meest lelijke of meest opvallende Kerst sweater te dragen. Om alvast in de sfeer van Kerst te komen (en voor degenen die geïnteresseerd zijn om ze aan te schaffen) nu al een overzicht van de coolste film gerelateerde Kerst sweaters.

Home Alone

Home alone christmas sweater
Deze sweater neemt de iconische tekst uit de nepfilm “Angels With Filthy Souls” die in Home Alone wordt getoond. Kevin gebruikt dit stukje om mensen weg te jagen. Een mooie sweater om mee in de stemming te komen.

Harry Potter/Home Alone


Door de tekst uit Home Alone te combineren met de beschrijving die de tovenaars in Harry Potter gebruiken om “normale mensen” te beschrijven valt op.

Elf

Elf Christmas Sweater
Elf Christmas Sweater
Twee grappige, klassieke teksten uit één van de meest populaire Kerstfilms, met Will Ferrell in de hoofdrol als Elf die voor de eerste keer de echte wereld ziet.

Die Hard

Die Hard christmas Sweater
Alhoewel de discussie nog lang niet afgelopen is over de vraag of Die Hard wel of geen Kerstfilm is, geeft deze sweater een goede reden om het er wel één te vinden. Het is er misschien niet eentje die je aan wilt doen als je moet vliegen.

A Christmas Story


Velen zullen deze klassieke tekst kennen van A Christmas Story, waarbij Ralphie het heel vaak hoort als hij steeds voor de kerst vraagt om een “bb gun”.

Star Wars

Star Wars Christmas sweater
Met alle hype rondom de nieuwe Star Wars trailer is deze prachtige 8-bit Star Wars Kerst sweater één die zeker veel aandacht zal krijgen.

Gremlins

Gremlins christmas sweater
Veel van de bovenstaande sweaters zijn niet gebreid, maar als je dat wel belangrijk voor je is dan is deze van de Gremlins wel één van de mooiste.

Fargo


Met het succes van de Fargo serie is deze sweater perfect om je liefde er voor te laten zien.

Game of Thrones

Game of Thrones christmas sweater
Als Fargo niet de show is waar je fan van bent, dan is dit misschien een leuk alternatief.

Welke zou jij graag dragen?

2 reacties op “De coolste film Kerst sweaters

Leave a Reply

Your email address will not be published.