De vele gezichten van… Adrien Brody

Adrien Brody

Adrien Brody werd geboren op 14 april 1973 in New York. Tijdens zijn jeugd hield hij erg van magie en trad op als “The Amazing Adrien” op kinderfeestjes. Later schreven zijn ouders hem in voor acteerlessen om te voorkomen dat hij tijd zou doorbrengen met verkeerde vrienden. Die lessen wierpen hun vruchten af en op 13 jarige leeftijd verscheen hij in een toneelstuk en een PBS televisiefilm. Hij bleef acteren en speelde in films als Restaurant, Summer of Sam en The Thin Red Line. Het was zijn rol in The Pianist waarmee hij echter doorbrak en waardering kreeg in de vorm van een Oscar voor beste acteur. Andere film die op zijn naam staan zijn onder andere The Village, King Kong, The Darjeeling Limited, Hollywoodland, Splice, The Brothers Bloom, Predators en The Grand Budapest Hotel.

Overview of the roles movies of Adrien Brody

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Adrien Brody rol?

Lees ook:

3 reacties op “De vele gezichten van… Adrien Brody

Leave a Reply

Your email address will not be published.