De vele gezichten van… Jennifer Lawrence

Overzicht rollen Jennifer Lawrence films foto's

Jennifer Lawrence werd geboren op 5 augustus 1990 in Louisville, Kentucky. Ze begon met acteren in een lokaal theater zonder enige ervaring. Ze wilde echter een carrière als actrice en besloot haar middelbare school niet af te maken om die droom te verwerkelijken. Ze begon in TV shows in 2006 en had haar doorbraak met Winter’s Bone. Ze speelde in films als The Beaver, The Hunger Games, XMen: First Class en won een Oscar voor haar rol in Silver Linings Playbook.

Overview of the roles of Jennifer Lawrence

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Jennifer Lawrence rol?

7 reacties op “De vele gezichten van… Jennifer Lawrence

  1. Mis nog American Hustle in het rijtje (vonden wij trouwens een vreselijke film, en de Oscarnominatie voor Jennifer begrepen we niet echt). Silver Linings Playbook vond ik een leuke en goede film. The Hunger Games ken ik niet en in X-men is ze okay. Dus ik zeg mijn favoriete Jennifer Lawrence rol is in Silver Lining Playbook (v)

    • Klopt dat deze er niet in staat. Op de Engelstalige versie van de site doe ik deze feature al een langere tijd en dit overzicht is al een tijd geleden daarop verschenen. Had helaas geen tijd gevonden om het overzicht van een update te voorzien. Zelf kon ik wel genieten van American Hustle. Hunger Games is wel aardig, maar ik ben er niet zo gek op als andere bloggers. Ze was inderdaad goed in Silver Linings Playbook!

  2. Geweldige actrice! Mijn favoriet met haar is toch wel Silver Linings Playbook en ik vind ook dat zij nog enigszins American Hustle red. Jammer dat ze zo weinig schermtijd kreeg. In de nieuwe X-Men doet ze het ook fantastisch!

    • Van mij ook wel. Zelf vond ik American Hustle goed, dus de reacties over de film verbaasden me toch wel een beetje. Kijk erg uit naar de nieuwe X-Men, maar heb helaas nog geen tijd gehad om richting de bioscoop te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.