De vele gezichten van… Bradley Cooper

Overzicht foto's films rollen Bradley Cooper

Cooper werd op 5 januarie 1975 geboren in Philadelphia, Pennsylvania. Hij heeft een bachelor diploma in Engels. Z’n eerste rol was in Sex and the City, waana hij het programma Globetrekker presenteerde en in de TV Show Alias verscheen. Z’n eerste filmrol was in Wet Hot American Summer. Z’n bekendheid heeft hij vooral te danken aan z’n rollen in romantische komedies. Bekende films met Bradley Cooper zijn onder andere The Hangover, Silver Linings Playbook, He’s Not That Into You, Limitless and The A-Team.

Overzicht foto's Bradley Cooper films

Klik om te vergrotenWat is jouw favoriete Bradley Cooper rol?

2 reacties op “De vele gezichten van… Bradley Cooper

  1. Zijn rollen in The Hangover zijn leuk en ik vond hem ook erg goed in Limitless en Silver Linings Playbook. Maar ik was echt onder de indruk van zijn spel in The Place Beyond The Pines.

Leave a Reply

Your email address will not be published.