De vele gezichten van… Giovanni Ribisi

rollen films foto's Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi werd geboren op 17 december 1974 in Los Angeles. Omdat zijn moeder manager van acteurs en schrijvers was begon hij zelf ook al op jonge leeftijd met acteren. Hij studeerde er voor bij The Beverly Hills Playhouse. Kleine rollen bij bekende series zoals Married With Children, My Two Dads, Blossom, The Wonder Years, Ellen, NYPD Blue, Walker, Texas Ranger en de X-Files betekenden het begin van zijn carriere. Zijn grote doorbraak kwam toen hij een rol kreeg in Spielberg’s Saving Private Ryan. Sindsdien acteerde hij in veel films en TV series waaronder Lost in Translation, Friends, Cold Mountain, Public Enemies, Avatar, Ted en Gangster Squad.

Overzicht foto's van de rollen van Giovanni Ribisi films tv

Klik om te vergroten

Mijn persoonlijk favorieten zijn z’n rollen in Boiler Room, The Rum Diary en Middle Men.

Wat is jouw favoriete Giovanni Ribisi rol?

4 reacties op “De vele gezichten van… Giovanni Ribisi

Leave a Reply

Your email address will not be published.