De vele gezichten van… Emily Blunt

Een overzicht in foto's van de rollen van Emily Blunt

Op 23 februari 1983 werd Emily Blunt in London, Engeland geboren. Ze ging naar Ibstock Place School en toen ze 16 was studeerde zijn bij Hurtwood House, die een zeer goed acteerprogramma had. Een agent ontdekte haar daar en ze speelde samen met Judi Dench in een toneelstuk. Haar optreden viel op en ze kreeg de titel “Beste nieuwkomer”. Ze verscheen in diverse andere toneelstukken en maakte de stap naar TV en film in 2003. Sindsdien verscheen ze in films als The Devil Wears Prada, Charlie Wilson’s War, The Adjustment Bureau, Salmon Fishing in the Yemen en Looper.

Overzicht van de rollen van Emily Blunt

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Emily Blunt rol?

2 reacties op “De vele gezichten van… Emily Blunt

Leave a Reply

Your email address will not be published.