De vele gezichten van… Nicole Kidman

Welkom bij een nieuw deel van deze wekelijkse serie, deze week met de Australische actrice Nicole Kidman. Ze werd geboren op 20 juni 1967 in Hawaii (waardoor ze ook Amerikaanse is). Haar ouders gingen terug naar Australië toen ze vier was. Daar ging ze naar verschillende scholen en het werd duidelijk dat ze ondanks haar verlegenheid erg veel talent had in acteren. Ze studeerde bij diverse theaterscholen en speelde haar eerste toen ze 16 was in een kerstfilm, Bush Christmas. Daarna speelde ze in diverse TV series en kleine films. Haar Amerikaanse debut maakte ze samen met haar toenmalige vriend, Tom Cruise in Days of Thunder. Sindsdien heeft ze groot succes behaald. Ze won een Oscar voor haar rol in The Hours.

roles of Nicole Kidman

Wat is jouw favoriete Nicole Kidman rol?

Gerelateerde artikelen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.