Armored (2009)

Armored is een film waar ik niets van af wist en niet eerder van had gehoord. De scores op IMDB waren niet heel hoog, dus besloot om de trailer te kijken om te zien of het wat was. De trailer begint met een spectaculaire overval op een geldwagen en was goed in beeld gebracht, dus ik heb de trailer gestopt en besloten de film te kijken. Zag er uit als een perfecte vrijdagavond film. Er spelen namelijk een groot aantal bekende acteurs in (onder andere Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburn), dus dan moet het toch wel ok zijn?

Helaas werd ik teleurgesteld. De film spendeert te weinig tijd aan het neerzetten van de verschillende personages en hun achtergronden, waardoor je ze niet echt kent en je het ook niet veel doet als er iets met ze gebeurt. Daarnaast zijn ze makkelijk uitwisselbaar.
De opzet voor de film heeft potentieel, maar de uitwerking laat helaas te wensen over. Er wordt te weinig gebruik gemaakt van het acteertalent van alle acteurs en je moet soms wel heel erg goedgelovig zijn om aan te nemen dat bepaalde zaken mogelijk zijn.
Aan het einde van de film had ik het gevoel dat er meer van de film had kunnen worden gemaakt, maar dat dat helaas niet gebeurt is. Vandaar onderstaande score.
Je mist niets als je de film niet ziet, dus bepaal zelf (misschien aan de hand van de trailer) of het iets is wat je wilt zien.

Score: 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.