Spies in Disguise (2019) – Recensie

Spies in Disguise recensie

Wat doe je na een gezellig oud en nieuw? In mijn geval was dat op nieuwjaarsdag met z’n allen naar de bioscoop te gaan om een leuke familiefilm te bekijken. De tv-reclames maakten duidelijk dat Spionnengeheimen de nodige humor bevatte, maar is het eindproduct ook geslaagd?

Spies in Disguise review
Walter (Tom Holland) is een jonge uitvinder die de wereld wil veranderen. Hij wil juist geen agressie gebruiken tegen het slechte tegen de wereld en probeert dit als hij eenmaal ouder is en werkt voor de geheime dienst in praktijk te brengen. Lance (Will Smith) is de beste geheim agent die er is, die de inbreng van Walter niet kan waarderen. Hij moet een belangrijk wapen dat gestolen is door Killian (Ben Mendelsohn) zien terug te krijgen. Wanneer z’n eigen dienst hem echter verdenkt van diefstal moet hij uit hun handen zien te blijven en is hij genoodzaakt om samen met Walter te werken, die hem (ongepland) verandert in een duif. Iets dat hun missie aanzienlijk verandert.

“geslaagde humor…”


 Blue Sky Studios heeft door de jaren heen veel leuke animatiefilms gemaakt en Spies in Disguise is daar geen uitzondering op. De film zit vol actie, geslaagde humor en de animatie weet de persoonlijkheden van Holland en Smith goed neer te zetten. Dit is uiteraard geen film die gaat voor diepgang, al is de boodschap dat je vuur niet met vuur moet willen bestrijden zeker een relevante. Dit is een titel waar je naar toegaat om een leuk uitje met je gezin te hebben en daar slaagt Spionnengeheimen prima in. Een lekker begin van het nieuwe jaar.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *