Vraag van de week: Wat vind jij van de manier waarop The Cloverfield Paradox is uitgebracht?

Vraag van de week

Vorige week verraste Netflix iedereen met de aankondiging en bijna gelijktijdige release van The Cloverfield Paradox. Een unieke manier van releasen, die me persoonlijk erg aanspreekt omdat je daarmee ook geen spoilers hoeft te ontwijken en meteen vanuit je luie stoel zo’n nieuwe film kunt kijken. Los van wat je van de film zelf vindt (zelf heb ik er erg van kunnen genieten), vroeg ik me af wat jouw mening is over de manier waarop Netflix de film heeft uitgebracht?

8 reacties op “Vraag van de week: Wat vind jij van de manier waarop The Cloverfield Paradox is uitgebracht?

  1. Gezien de zeer negatieve ontvangst (sorry Nostra, je bent een uitzondering haha) kan ik me goed indenken dat dit een strategie is geweest om een deceptie in de box office te voorkomen. Nu is de film de eerste vierentwintig uur door enorm veel mensen bekeken en de buzz was ook enorm toen ie ineens beschikbaar bleek.

    • Het maakt mij niet uit hoor dat ik een uitzondering ben. Heb trouwens wel een aantal medestanders gevonden hoor ๐Ÿ™‚

      Het feit dat mensen Netflix opstarten is voor hen natuurlijk ook goed, want ze kunnen daarmee ook weer andere series/films aanprijzen en zorgen dat mensen meer tijd op de service besteden.

  2. Ik vind het ineens beschikbaar stellen wel leuk, los van of de film nu goed is of niet. Het verrassingselement maakt het wel leuk en als kijker wil je de film dan ook snel zien. Bloggers in ieder geval wel, gezien de vele recensies die binnen een dag volgden. Ik moet de film nog zien, maar vond het tweede deel al niet zo boeiend. Het eerste deel wel.

  3. Het was een leuke verrassing en passend bij de onconventionele manieren waarop de eerste 2 delen waren released. Maar het hoeft niet zo te gaan voor elke nieuwe release :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.