Vraag van de week: Wat zijn jouw blog voornemens voor 2018?

Vraag van de week
Alhoewel het jaar inmiddels al weer een week oud is, begin ik meestal het jaar met het voor mezelf stellen van een aantal doelen voor m’n blog. De vraag van deze week is dan ook:

Wat zijn jouw film/blog gerelateerde voornemens voor 2018?

Zelf ben ik van plan de volgende doelen te bereiken:
2018 Blindspot films
• Alle 2018 Blindspot films te kijken (mijn keuzes voor dit jaar kun je hier lezen)


• Minstens twee nieuwe blogathons starten. De eerste staat al voor binnenkort gepland, de tweede moet ik nog gaan verzinnen.

Dit wordt te veel in films gezegd
• Per jaar besteed ik erg veel tijd aan recensies. Wat ik dit jaar wil proberen is om ook artikelen te publiceren die wat meer “fun” zijn. Daar ben ik vorige week al mee begonnen. Heb daarnaast al een aantal ideeën opgeschreven, die ik dit jaar wil gaan uitwerken en van sommige (hopelijk) een regelmatig terugkerende serie van wil maken.


• Goed nadenken over Filmblogs.nl, ook samen met andere filmbloggers, om te zien of we naast een groei van bloggers ook het aantal bezoekers kunnen laten groeien.


• Waarschijnlijk een derde editie organiseren van de “Filmblog get together”.

Wat zijn jouw film/blog gerelateerde voornemens voor 2018?

10 reacties op “Vraag van de week: Wat zijn jouw blog voornemens voor 2018?

 1. Naar de derde Get together toekomen:) voor mijn eigen site wil ik mikken op kwaliteit; naast m’n recensies maak ik ruimte voor achtergrondstukken en essays als daar aanleiding voor is. Diengevolge skip ik de blindspots, omdat ik het toch een beetje een vreemd concept vind voor mezelf: strak genomen kijk ik namelijk talloze ‘blindspots’ per jaar (watchlist per maand op letterboxd) , maar ik heb altijd wel ideeën of verwachtingen bij een film. Iemand heeft em getipt, ideeën spreken me aan of een door mij gevolgde regisseur heeft em gemaakt. Ik heb volgens mij 7 blindspots van 2017 gerecenseerd, dus ik vul de rest gewoon aan dit jaar. Tenslotte ga ik meer series kijken en komt er in de toekomst gegarandeerd een persoonlijke top 250 uit filmstills, maar ik wil voor die tijd nog het nodige zien.

  • Ik moet nog in de goede mindset komen voor een volgende get together. Vergt toch wel wat energie en tijd om het te organiseren.

   Ben erg benieuwd naar die top 250!

 2. Lekker doorgaan waar we mee bezig zijn. Ik haal er nog steeds heel veel energie uit en dat vind ik het belangrijkste. Dat het blog nog steeds groeit is leuk, maar ergens zal het wel een keer ophouden. En wat is het nut van een groeiend blog? Het is niet zo dat ik er mijn brood mee kan verdienen. Maar toch, lezers zijn leuk. Die vermaken vind ik leuk. De ene keer kwalitatief wat beter dan de andere keer, maar de afwisseling blijft leuk. Wel probeer ik wat meer te editen. Ik zie nog iets te vaak foutjes, waar ik mijzelf aan stoor (en anderen dan waarschijnlijk ook). Dat is haastige spoed. Ik doe ook zoveel leuke dingen in mijn leven 🙂 daarnaast denk ik graag mee met hoe filmblogs.nl kan groeien.

  • Tsja, je brood er mee verdienen misschien niet, maar daardoor kan je misschien toch af en toe leuke samenwerkingen aangaan.

   Wat betreft foutjes is erg herkenbaar en ik moet daar eigenlijk ook wat meer tijd aan gaan besteden. De laatste tijd ontdek ik er af en toe meer dan ik zou willen…

 3. Ik blijf gewoon zo doorgaan. Twee keer in de week content online, misschien zelfs weer een derde dag toevoegen. Ik kijk uit naar nieuwe Blogathons!

  • De nieuwe komt er aan…als ik goed heb gekeken heb ik jou de mail niet gestuurd…doe ik zo even. Dan kun je alvast beginnen aan de voorbereiding!

Leave a Reply

Your email address will not be published.